Enviro Design 
Typography 
Visual Storytelling
Reimagining A Stairwell
Giving an overlooked space a new identity.​​​​​​​
This project was overwhelmingly about bringing life into what is considered a bleak and transitory space. Why couldn't the stairwell be a place for imagination, a mental pause between moving from one floor to the next? Our group wanted to draw people through the stairwell with a mystery, but still provide practical information for the casual stair-taker. 
One constraint of the prompt was that our design had to use typography as the main design element, throughout the staircase. In response to this, the letter "i" exists in various different forms. In some places it is a letter, in some a bar, and in some a dot. This allowed us to incorporate both type and imagery within the stairwell.